20090522

παρασκευη

οι πεζοι. διασχιζουν τους δρομους διαγωνιως, περπατουν στο πεζοδρομιο σαν να ειναι οι μονοι ανθρωποι στη γη, στεκονται αριστερα στις κυλιομενες. μονο εγω ξερω οτι για να μη συγκρουστεις με εναν αλλο πεζο την ωρα που περπατας, κανεις λιιιγο δεξια; δεν ειναι "κωδικας", οπως το οτι φιλας το αριστερο μαγουλο (δεξι οπως κοιτας) πρωτα; λες και βγηκα απο το σπιτι μου μονο και μονο για να μυρισω την ανασα σου στην πανεπιστημιου.

οι οδηγοι. περνουν με κοκκινο και δεν προλαβαινω να διασχισω την πειραιως με κοκκινο πριν αναψει πρασινο γι αυτους που ερχονται απο τον πανω δρομο. σταματουν στο κοκκινο πανω στη διαβαση. ορειβασια σε honda. σε αφηνουν να περασεις (αααααν σε αφησουν) σαν να σου κανουν χαρη, οταν εχεις πρασινο εσυ κι εκεινοι πορτοκαλι αναβοσβηνον βελακι. τιμη μου. σπιτι σου.

οι ντελιβεραδες. τι με κοιτας ετσι; 22 ευρω παραγγελια εκανα, φυσικα και θα πληρωσω με πενηνταρικο.

οι ντιτζεηζ. απαραδεκτο να μην ξερεις ποιο τραγουδι παιζεις επειδη σου εγραψε ο φιλος σου ενα σιντι και δεν σημειωσε τους τιτλους. απαραδεκτο να μην εχεις ολοκληρο το δισκο του καλλιτεχνη. αφου το κατεβασες! τσαμπα θα σου ερχοταν να κατεβασεις και τα αλλα. κι αμα δηλαδη δεν το βγαλει σε σιγκλακι η gaga, θα το ακουω μονο σπιτι μου; δεν εισαι ντιτζεη. εισαι ραδιοφωνο. απαραδεκτο να παιζεις ακυκλοφορητα leaks. ασε που συνηθως ειναι ντεμοζ και εχουν σκατα ποιοτητα. δεν εισαι ντιτζεη. εισαι το γιουτιουμπ. τα ρεμιξ. το ιδιο μπιτακι στη θεση μιας καλης μελωδιας. αμα δεν το ηθελε μπαλαντα η μαντονα, θα το εκανε απο μονη της, τρανς-ρεγκε. και τα mash. 5 καλα να υπαρχουν; και πες οτι ο χοουμ μεηντ ντιτζεη pandelis-panagis kai outokatheksis, ειναι κουφος απο το ενα αυτι. εσυ δεν το πηρες χαμπαρι οτι το give it to me δεν ταιριαζει με τις τσουλες της γης; φασαριαααα.

οι ταξιτζηδες

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

San na xeis dikio se ola! Aparadektoi oi pezoi, aparadektoi oi tupoi stis kiliomenes skales, oi odigoi..... Xa! Me tous deliverades gelasa polu!!!!! Kai oloi autoi oi djs... xaxaxa.... Bale episis home made tragoudistes, zografous, ithopoious...

28/05/2009, 19:01  
Blogger ιακωβος said...

εεε... στο πλαισιο της αυτοκριτικης θα τους εβαζα κι αυτους

:-)

αλλα η φραση home made μου κανει κατι σε νοστιμια

29/05/2009, 02:50  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home