20070515

Γαμημενο μου ημερολογιο,

Τον ελεγα Βασανιστη τον Βασιλη για προσωπικους λογους. Τιποτε σαδο- τιποτε μαζο- τιποτε υποπτο... Αλλα ηχουσε καλυτερα απο το ζουζου- μουμου- νιουνιου- στους μουχλιασμενους τοιχους του σπιτιου μας.

Καθισαμε ενα απογευμα και μισο, εκεινος στο πουφ κι εγω στο πατωμα [τον καναπε τον περιμεναμε απο μερα σε μερα] ψαχνοντας να βρουμε πώς θα αποκαλουσε ο ενας τον αλλο. Ουτε ονομα για το παιδι μας να ψαχναμε... Και ναι ημασταν ξενερωτο ζευγαρι και βαριομασταν πολυ - μεχρι να ερθει ο καναπες, γιατι, ουτε κρεβατι ειχαμε εκεινη την περιοδο.

Ο Βασιλης αποφασισε μονος του να με λεει Μητσο γιατι, λεει, ετσι κανουν στις γατες στην Ιταλια οπου ειχε παει διακοπες καποτε [πως εχουμε εμεις το ψ-ψ-ψ-ψιψινα] και γιατι, λεει, του θυμιζα γατα επειδη δεν εκοβα ποτε τα νυχια μου κι επειδη τα εχωνα στην πλατη του οταν κοιμοταν για να τον ξυπνησω και να με παει στο σχολειο. Το δεχτηκα, αλλα του δηλωσα πως θα κατουρουσα στο πατωμα καθε φορα που θα με φωναζε Μητσο. Το δεχτηκε. Κατουρησα στο πατωμα 3 φορες κι απο τοτε αρχισε να με λεει Αρχιδι. Το δεχτηκα, αλλα του ειπα πως κι εγω απο εκει που ειχαμε αποφασισει να τον αποκαλω Βασανιστη γιατι του εκανε κατι σε αρρενωπο και βαρβατο και του αρεσε, θα τον ελεγα Σοραγια. Το δεχτηκε. Γιατι με αγαπουσε. Το προβλημα εμφανιστηκε στο σεξ.

-[ α-α-αχ ]
-τι σου κανω αρχιδι;
-με γαμας σοραγια

Κρατησαμε το Αρχιδι αλλα ξεκινησε ενας αγωνας να βρουμε αντικαταστατη για το Σοραγια.
Προτεινα να τον λεω Πουτσαρα μιας και μονο στο σεξ επικοινωνουσαμε, οποτε δεν υπηρχε φοβος εκθεσης [ δε θα με πηγαινε και για φαγητο στη μανα του ] και το δεχτηκε.

Οταν πηραμε σκυλο, τον ονομασαμε Μπογκι.

Labels:

1 Comments:

Blogger les_boi said...

xixi lol lol

16/05/2007, 03:20  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home