20090529

αυτο για τον ετωραθακαταλαβειοιδιος

ειμαστε σε καλο δρομο. οπου κι αν οδηγει αυτος. ο δρομος ειναι καλος. εμεις ειμαστε ξεκουραστοι. ο ηλιος ειναι γενναιοδωρος. εμεις εχουμε αγαπηθει πολυ. ο δρομος ειναι καλος. εμεις ειμαστε καλοι. πιο πολυ ειμαστε καλοι. κι ας ημασταν και τοσα αλλα. οι μερες ειναι μεγαλες. εμεις μεγαλωνουμε. ο δρομος ειναι ζεστος. ο αερας ειναι δροσερος. ο ηλιος ειναι γενναιοδωρος. εμεις ειμαστε σε εκεινη την εκδρομη. σε εκεινες τις φωτογραφιες. κι ισως θα ειμαστε μεσα στο τελευταιο τρενο μια μερα, ξανα.

Labels:

2 Comments:

Blogger Β.Σ. said...

μου θύμησες απόσπασμα της Εκδρομής απο τον Χειμωνά:

΄΄Όποτε κι αν ερχόταν πάντα υπάρχει αυτός κι αν ερχόταν πάντα θα έβρισκε αυτόν που πάει μονάχος εκδρομή.΄΄

καλημέρα

07/06/2009, 02:11  
Blogger Polykarpos said...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΑΣΟΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΟΜΙΚΆ ΥΛΙΚΑ ....ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΑΣ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΜΑΣ?


ΑΝΑΠΛΑΘΟΝΤΑΣ & ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ στο ΠΕΔΙΟΝ του ΑΡΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...... πάντα δε
ταύτα
“ΑΝΑΛΩΜΑΣΙ της ΒΛΑΣΤΗΣΕΩΣ”.



Πώς υπολογίσθηκαν τα 60 στρέμματα δηλαδή το ¼ της συρρικνούμενης δασικής εκτασης των 235 Στρεμ.; Από πραγματογνώμονα αρχιτέκτονα που δούλεψε επί πολλούς μήνες με τα τοπογραφικά σχέδια, και κυρίως με μακροχρόνια γνώση του αντικειμένου. Σε τέτοιας μορφής «Δημόσια εργα» χρειάζεται ειδικευμένους ανθρώπους η αντιπαράθεση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλων των βαθμών, την οποία ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζής, που μελέτησε τις ενστάσεις μας ενεργοποιήθηκε περί των Αυθαιρέτων.
Πολλοί εξέχοντες πολίτες και 25 Αθηναίοι δικηγόροι και καθηγητές πανεπιστημίων με πρώτο τον καθηγητή και πρώην υπουργό και δικηγόρο Γεώργιο- Αλέξανδρο Μαγκάκη, έχουν υπογράψει εδω και μήνες κείμενο διαμαρτυρίας και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.......
Προς το παρόν ασχολούμαστε με μετρήσεις και επιμετρήσεις για να αποδείξουμε το εύρος της περιβαλλοντικά εγκληματικής «Σφράγισης – συμπίεσης γης & εδάφους» και ενταφιασμού Δομικών υλικών και κατασκευών ΜΠΕΤΟΝ 5-6,000 κυβ.μέτρων στην αιωνόβια αναγνωρισμένη κεντρική δασική έκταση του Μνημειακού - Ιστορικού Κοινόχρηστου Πεδίου του Άρεως της πρωτεύουσας.

http://kyameftopedioareos.blogspot.com
http://expaganus.wordpress.com/2009/06/11/pedio-arews

"Καί τούς πονηρούς μή ποτ' αύξαν' εν πόλει κακοί γάρ εμπλησθέντες ή νομίσματος, ή πόλεος εμπεσόντες είς αρχήν τινά, σκιρτώσιν αδόκητ' ευτυχησάντων δόμων - “Ευριπίδου Ερεχθεί"

20/08/2010, 22:21  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home