20090210

δευτερα

λιγα πραματα... λιγα ταξιδια. γνωσεις στην απομονωση.

ξερω που ειναι το ελληνικο αλφα στο γαλλικο πληκτρολογιο. ξερω την πρωτευουσα της Μογγολιας και του Καταρ. ολα αυτα απο παιδι.

γι' αυτο βουρκωνα περυσι οταν περνουσαμε πανω απο τον Αλιακμονα. εξω απο το Μετσοβο.

στην Ανδρο στελνεις ολα τα γραμματα στο λιμανι. ο Φυγας στο θερινο στο Μπατσι. στη λιμνη της Γενευης το τραμπολινο εχει υψος δεκα μετρα. το πρωτο μου Burger King. και το τελευταιο. τα καναλια του Ανσί μολις πατησεις Γαλλια. ή μηπως ηταν μονο ενα καναλι... σαντουιτς με ροζμπιφ στο γιοτ. σουμαδα στην Ηλικιωμενη. γαριδακι στον Γυαλο. η λεοπαρ διακοσμηση στο διαμερισμα της Ντορίς. τα παγωμενα νερα της Ιταλιδας. ο ντοματοκεφτες στο τελευταιο σκαλοπατι στη Θηρασια. η Σαρανταπορου στον Χολαργο. το κρεβατι που επεφτε απο το συνθετο. το μαλακο στεφανι στην λεκανη της τουαλετας. η ναφθαλινη. ο Καραμελοτοπος της Ευης στην Φωκιωνος. η κορη της η Μαρω. ο Καραμελοτοπος της Αννας στην... Ερμου; Μητροπολεως; καπου εκει. ο γιος της ο Ξενοφων.

το Θησειο, τοτε που το ταξι σταματουσε εκει που τωρα εχει τραπεζια και παρτερια. και περιμενα στο φαναρι για να παω απεναντι. νομιζω υπηρχε και νησιδα. για να συρω τη βαλιτσα μεχρι το σπιτι του αδερφου μου. ακομη και τωρα, που ειναι δικο μου, κοιμαμαι στο σαλονι. ακομη και τωρα η βαλιτσα ειναι ανοιχτη στο πατωμα, γεματη ρουχα. πρωτη φορα ομως, τωρα, νιωθω πως εκατσα πολυ.



ειμαι παλιο παιχνιδι, με καινουρια μπαταρια

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

αυτη η γαμημενη Σαρανταπορου τρεις μπαταριες χαλασα πηγαινελα δεκα χρονια- τι μου θυμισες τωρα πως λεμε παγκρεας;

15/02/2009, 03:54  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home