20080912

η λιμνη

οι περαστικοι ανθρωποι που ταξιδευουν εχουν πολλες ιστοριες να πουν και πολλες φωτογραφιες να δειξουν. κι οταν οι περαστικοι ανθρωποι που ταξιδευουν, βρισκουν αλλους ανθρωπους, που εχουν ταξιδεψει στα ιδια μερη, ειναι πολυ ευτυχισμενοι γιατι τοτε ανταλλαζουν εντυπωσεις και γινεται διαλογος γεματος ενθουσιασμο. πηγατε σε εκεινη την παραλια; οχι δεν προλαβαμε, θελαμε να παμε σε εκεινο το μουσειο. α, πηγαμε κι ηταν κλειστα. δεν πειραζει την επομενη φορα. α, κι εμεις λεμε να ξαναπαμε. χριστουγεννα λενε ειναι υπεροχα.

- Στην πραγματικοτητα δεν σε λενε Πολινα...

ο κοσμος ειναι γεματος απο ανθρωπους που ταξιδευουν. οι χωρες ειναι γεματες απο ανθρωπους περαστικους.

- Οταν ημουν εγω εκει, γινοταν πολεμος...

ο κοσμος ειναι γεματος απο ανθρωπους που ταξιδευουν. μπροστα και πισω απο το τζαμι. με τη σκια μπροστα ή πισω. με τη σκια τριγυρω. οπως στα γηπεδα.

- Το μυαλο του δεν ειναι σκοτεινο. Ειναι μαυρο. Αλλα διαφανο.

οι περαστικοι ανθρωποι που δεν ταξιδευουν εχουν πολλες ιστοριες να πουν. αλλα καμια φωτογραφια για να δειξουν. μιλουν και κανεις δεν τους προσεχει. κι ας ξερουν περισσοτερα για το Βερολινο, το κεντρο της Αθηνας, την κιτρινη λιμνη που ηταν καποτε χωριο που ζουσαν εκει διακοσιοι κι επειτα πενηντα και τωρα πια μολυσμενα ψαρια πεφτουν απο τις θυελλες του ιανουαριου καθε χιλιαδες χρονια. η λιμνη κοχλαζει μοιαζει με σουπα. ειναι ευκολο να τη βρεις. οι περισσοτεροι ομως στριβουν με το αυτοκινητο λιγο πριν. το κολπο ειναι να μην στριψεις.

ο κοσμος ειναι γεματος απο ανθρωπους που δεν ταξιδευουν. μπροστα και πισω απο το τζαμι. με τη σκια μπροστα ή πισω. με τη σκια τριγυρω. οπως στα γηπεδα.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger .......marmarigi....... said...

enas kosmoa gematos skies poy taxideyoyn , skies poy dialeiontai sthn idia plateia otan pesei to skotadi

12/09/2008, 18:50  
Blogger amvro said...

έχει χειμωνιάσει εδώ, να είσαι καλά.

12/09/2008, 20:12  
Blogger ιακωβος said...

:)

12/09/2008, 21:50  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home