20091130

jogging

οι πιο αδειες μερες ξεκινουν με ενα χαδι στα σκυλια της ακροπολης.
ξεκινουν με τον κροτο που κανουν τα κλειδια ετσι οπως ανακατευονται μεσα στο σακιδιο.
σαν παραμορφωμενα χριστουγεννα.
ξεκινουν με την λεξη κρασπεδο.


πες την δυνατα.

σχεδον δεν ειμαι σιγουρος για την σημασια της λεξης κρασπεδο κι αργοτερα θα ανοιξω κι ενα λεξικο.
οι πιο αδειες μερες ξεκινουν με το χνωτο που επιστρεφει και μου γαργαλαει τη μυτη και το κενο αναμεσα στα φρυδια.
ξεκινουν με την ερημια.
κι οταν στριβω στον χωματοδρομο κατω απο τον λοφο ειναι πολυ τρομαχτικα.
γιατι ειναι ακομη σκοταδι.

κι ενω ξερω οτι σε 5 ακριβως λεπτα θα χαραξει και σε 10 θα ξημερωσει και σε 12 θα ειναι μερα κανονικη και θα χυνεται της πουτανας το φως πανω σε ολη την πολη.. κι ενω το ειδα και χτες και προχτες οτι τετοια ωρα φτιαχνεται το πρωι, τωρα ειναι τοσο σκοταδι που δεν μπορω να εχω καμια σιγουρια γι' αυτο.

ειναι λες και ειχε παντα σκοταδι και θα εχει για παντα σκοταδι

και αυτο το λεπτο κρυο που καιγεσαι αν περπατησεις λιγο και παγωνει ο λαιμος σου βαθια μεχρι το στομαχι αμα σταματησεις για ενα δευτερολεπτο να παρεις ανασα ΚΡΑΣΠΕΔΟ.

οι πιο αδειες μερες ξεκινουν με τραγουδια που περνουν μεσα απο τα χαλασμενα ακουστικα μεσα στα αυτια μου κι αραγε φωναζω; κι ενω τραγουδω δυνατα γιατι ειμαι μονος μου και ειναι για λιγο ακομη σκοταδι και τραγουδω για να μη φοβαμαι αλλα και για να ειδοποιησω οτιδηποτε φοβαμαι οτι πλησιαζω και να σταματησει να κανει οτι κανει πριν περασω απο μπροστα ωστε να μη χρειαστει να με σκοτωσει μετα. κι ενω λοιπον τραγουδω δυνατα και τρεχω κιολας και ειναι παρατολμο γιατι ειναι μονο η τριτη μερα που τρεχω και δεν θα επρεπε να αντεχω να τρεχω , να τρεχω σε χωματοδρομο, να τρεχω σε ανωμαλο ανηφορικο χωματοδρομο και να τραγουδω ταυτοχρονα αλλα εγω εχω καλυτερη αναπνοη οταν τραγουδω. αληθεια. αμα τραγουδω τρεχω περισσοτερο. κι ενω λοιπον τραγουδω δυνατα και τρεχω και κανουν φασαρια τα κλειδια στο σακιδιο στην πλατη μου και ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ, ξαφνικα σταματαω. και βγαζω και τα ακουστικα. και σταματαω και να τρεχω. και κρατω για λιγο την αναπνοη μου γιατι λαχανιαζω και κανω φασαρια. και σταματαω. βγηκα απο το σπιτι.

Labels:

20091125

το σταματημενο χαδι

Και τωρα πολλες λεξεις δεν κανει να λεω Και δεν κανει να κλαιω μπροστα στα παιδια μου - ουτε οταν κλαινε αυτα μπροστα μου

ουτε οταν με σκεπαζεις
ουτε οταν λαχανιαζεις διπλα μου
ουτε οταν δεν με σκεπαζεις
ουτε οταν δεν σε θυμαμαι πολυ καλα
ουτε οταν σε ζητουν στο τηλεφωνο
δυο χρονια μετα

Δεν ειχα καταπιει το αποτυχημενο φως Δεν ζυγιζα το σταματημενο χαδι καθε γαμημενο πρωι
σαν ανορεξικη επαφη Ημουν νεος πολυ -ημουν
φτυστος
αυτος
που μ'αγαπουσε καθε φορα

Αν ειναι θαμμενα οσα δεν εφτανα παλια, να πω στα χερια μου να σκαψουν Κι εγω θα σκαψω για τα χερια μου Θα σκαψω γιατι με σκεπαζεις Θα σκαψω γιατι λαχανιαζεις διπλα μου Θα σκαψω γιατι δεν με σκεπαζεις

Και το πρωι που θα 'ρθουν, θα ζυγιστω μες στο σκοταδι , θα το σκασω απο την πισω πορτα, δεν ημουν ποτε εδω.

Labels:

20091121

ο ΚΑΪΝ

20091119

παγακια

20091117

αλλο ενα

1 μηνας και 10 μερες

αλλο ενα βιντεο

20091113

και τωρα δυο βιντεο

20091112

άυπνο - προς γκολντιν και χοπερ

άυπνο

20091109

υπνο τωρα

20091105

πεταγομαι μεχρι το σουπερ μαρκετ

εγω ουτε ωραιο σωμα εχω ουτε για καλο το λες "κανονικο" ουτε μπορω να σου προσφερω οσα ζητας γιατι πανε μαζι με τα υπολοιπα. και πώς γινεται να σου κανει το λιγο και ολο μαζι να μη σου αρκει; και τα ματια σου ειναι σαν να τα παρατησε καποιος στο προσωπο σου. θελεις να σε πηδηξω. οκ. να σε φιλησω θελεις; και το προσωπο σου, δεν μπορω με τιποτα να το φωτογραφισω. δεν βγαινει ισιο με τιποτα. εγω ουτε μεγαλο πουλι εχω ουτε μεγαλο καβλι ουτε μεγαλο πουτσο. ουτε και καλοσυνη. εγω κοιμαμαι με την τηλεοραση αναμμενη και αλλαζω θερμοσιφωνα καθε δυο χρονια. εγω δεν τολμω να παρω τηλεφωνο για δουλεια αλλα μπορω να ζητησω συγγνωμη απο τον μεγαλυτερο εχθρο μου που δεν ημουν εκει οταν γινομασταν εχθροι. εγω θελω να γινω τραγουδιστης αλλα δεν το λεω γιατι ειμαι πανω απο 12 χρονων και μπορω να ειμαι πραγματα που δεν μπορω να θελω να ειμαι, μα σαν αισθηση, ηταν λες και φιλουσα το μετωπο σου. οταν το ζαρωνεις.

Labels: